Perustajat

The Helsinki Distilling Company syntyi kahden pitkäaikaisen ystävän Kai Kilpisen ja Mikko Mykkäsen intohimosta laadukkaita viskejä ja tislaamotuotteita kohtaan. Tavoitteena oli palauttaa tislaamokulttuuri Helsinkiin ja valmistaa vain laadukkaimmista raaka-aineista tehtyjä juomia.

Mikko Mykkänen

CEO / Master Distiller
+358 50 340 0209
mikko.mykkanen@hdco.fi

Mikolla on tislaajan sydän ja mieli. Hänellä on erityislaatuinen taito pehmeiden ja tasapainoisten juomien valmistamiseen – melkeinpä mistä tahansa raaka-aineesta. Mikko on valmistunut Heriot-Watt yliopistosta Skotlannin Edinburghista, jossa hän syvensi ymmärrystään tislaamisesta.

Ota yhteyttä

Kai Kilpinen

Master Blender
+358 41 516 4272
kai.kilpinen@hdco.fi

Kai on ollut viskien ja cocktailien ystävä jo yli 20 vuotta. Hänen maisteluportfolionsa koostuu yli 1000 eri juomasta ja tuo ainutlaatuisen makuaistinsa The Helsinki Whiskeyn blendaamis- ja kypsymisprosessiin. Kai toimii The Helsinki Distilling Companyn laatu- ja tuotekehitysvastaavana sekä tilauksesta räätälöityjen tuotteiden hallinnointi.

Ota yhteyttä

Filosofia

Perustamisestamme lähtien tavoitteenamme on ollut valmistaa parhaita mahdollisia juomia. Jos et tähtää jatkuvasti parhaaseen, on parempi jättää hommat kokonaan tekemättä.

Arvostamme Helsingin pitkää. jo hetkeksi menetettyä, tislausperinnettä ja olemme ylpeitä saadessamme olla sen jatkeena. Emme kuitenkaan anna perinteiden toimia meille taakkana: on aina jätettävä tilaa uudenlaiselle ajattelulle ja inspiraatiolle. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja ja toimintamalleja yhä parempien makuelämysten aikaansaamiseksi.

Meininki

The Helsinki Distilling Company yhteisö rakentuu arvostuksen, välittämisen ja hyvien fiilisten ympärille: meistä jokaisella on oma tärkeä paikkansa osana perhettä. Perheemme kattaa henkilökuntamme lisäksi myös erinomaista työtä tekevät jakelijamme ja yhteistyökumppanimme. Tavoitteena on, että päivän päätteeksi voimme kaikki olla ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan.

Maku

Meidän makufilosofiamme perustuu kahteen tärkeään elementtiin: raaka-aineiden arvostamiseen ja tasapainoon. Avain erinomaisten tislaamotuotteiden valmistukseen on laadukkaimpien raaka-aineiden arvostaminen: raaka-aineita käytetään vain silloin, kun ne lisäävät oman luonteensa lopputuotokseen. Kun kaikki elementit ovat tasapainossa, lopputulos on makujen harmoniaa – aivan kuten parhaan fine dining -elämyksen valmistamisessa.

Vastuullisuus

Kestävä kehitys on toimintamme ytimessä. Olemme mukana useassa kiertotaloushankkeessa, muun muassa toimittamalla käytetyt mäskit biokaasutuotannon raaka-aineiksi. Tislaimemme pyörii biokaasulla ja höyryvoimalla, sillä se on suuren tislaimen tapauksessa sähköä energiatehokkaampaa.

Pyrimme tuotannossamme mahdollisimman tehokkaaseen prosessiin, jossa mahdollisimman vähän tavaraa joudutaan kaatamaan viemäriin tai jätteeksi. Tuotamme kauppojen hävikkihedelmistä makutisleitä, joita hyödynnämme aromeina valikoitujen tuotteiden valmistuksessa.

Käytämme lähituotettuja raaka-aineita ja valmistamme luomua Tahkon tislaamolla.

Time for a Celebration?

Tislaamo is open for events.

Interested in arranging a cocktail party? For requests about company events, daytime meetings, weddings or kick-ass private parties – please be in touch!

Contact Us

Explore and discover

Each of our products tell a story. Hop on an adventure and discover Helsinki like never before.

Nothing found.

Discover More